Mingguan Malaysia, 15 April 2007 - Khoo Kah Lin, Dr (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Jika anda di antara ribuan rakyat Malaysia yang didiagnosis mempunyai paras kolestrol darah yang tinggi, anda tentunya telah banyak mengetahui tentang kolestrol.