Berita Harian, 27 April 2007 - Anwar Hussin; Amirullah Andi Nur; Jalal Ali Abd Rahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin semalam mengingatkan rakyat memelihara dengan sebaik-baiknya perpaduan yang menjadi tonggak kejayaan negara.