Utusan Malaysia, 28 April 2007 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin dan Raja Permaisuri Agong, Tuanku Nur Zahirah berangkat pencemar duli untuk menemui rakyat jelata dalam beberapa program semalam selepas ditabalkan Yang di-Pertuan Agong Ke-13, Kelmarin.