Utusan Malaysia, 06 Ogos 2007 - Hata Wahari (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Raja Muda Perak, Raja Nazrin Shah melahirkan kebimbangan terhadap kecenderungan rakyat negara ini yang semakin hilang sifat tolak ansur menyebabkan wujud pemisahan masyarakat mengikit etnik dan agama.