Berita Harian, 15 Januari 2007 - Mohd Nasir Ahmad Datuk (NSTP, 2007)
Sudah dua minggu kita memasuki tahun baru 2007. Tahun ini usia kemerdekaan negara mencecah 50 tahun. Rakyat seluruh negara sudah pasti akan menyambut 31 Ogos tahun ini dengan penuh meriah, berbangga dan bersyukur walaupun majoriti rakyat tentunya belum lahir apabila negara diisytiharkan merdeka 50 tahun lalu.