Berita Harian, 27 April 2007 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2007)
Setiap organisasi sama ada dalam perkhidmatan awam atau swasta perlu membentuk pasukan pengurusan mantap bagi meningkatkan daya pengeluaran. Mereka mengambil pekerja berdasarkan spesifik tertentu bagi memastikan warga organisasi mampu malaksanakan piawaian ditetapkan.