Utusan Malaysia, 03 Mei 2007 - Megat Lutfi (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
Kakitangan awam menunggu-nunggu tarikh 22 Mei ini sama ada tuntutan mereka berkenaan dengan kanaikkan gaji akan berjaya ataupun tidak