Utusan Malaysia, 08 Oktober 2007 - Noraini Abdul Razak (Utusan Melayu (M) Bhd, 2007)
'Sekadar janji siap'. Itu adalah teguran Hakim Mahkamah Tinggi Kuantan, Datuk Abdul Halim Aman ketika membuat keputusan membebaskan dua pemuda daripada tuduhan membunuh seorang lelaki yang dikatakan cuba mencuri getah sekerap.