Harian Metro, 08 Mei 2004 - Rosli Ibrahim
Tiada perkataan mampu menzahirkan tindakan tidak berperi kemanusiaan pihak tertentu terhadap Norishszyani Amylia Ahmad Iskandar, sehingga menyebabkan kanak-kanak berusia dua tahun, yang masih bersih seperti hamparan kapas itu menemui ajal dalam keadaan menyayat hati pada 26 April lalu.