Berita Harian, 07 April 2004 - Fadzlena Jafar
Isu keganasan khususnya yang berbentuk fizikal dan seksual bagaikan bermusim di negara ini. Apabila ada kejadian rogol atau penderaan, barulah isu itu hangat diperkatakan. Ketika itu, di sana sini forum atau bengkel yang diadakan bagi membincangkan masalah berkenaan mendapat sambutan begitu hebat sekali sehingga ada yang sanggup berdiri apabila semua kerusi sudah dipenuhi.