Utusan Malaysia, 20 Mei 2003 - Rahana MD
Seorang kanak-kanak yang baru berusia dua tahun, belum lancar bercakap dan lebih banyak menangis apabila kehendaknya tidak dipenuhi, mustahil mampu memahami tindak-tanduk indvidu yang mahu mencabul atau lebih dahsyat lagi merogolnya.