Berita Harian, 03 September 2003 - Endok Sempo Mohd Tahir
Kisah pembantu rumah lari dari rumah majikannya bukanlah cerita baru. Mereka yang bergantung kepada pembantu rumah pasti menghadapi pelbagai masalah apabila perkara ini berlaku.