Berita Harian, 24 Mei 2002
Keganasan terhadap wanita dan rumah tangga perlu ditangani oleh setiap lapisan masyarakat termasuk remaja kerana ia meninggalkan kesan kepada semua pihak dalam sesebuah institusi kekeluargaan. Sehubungan itu, remaja perlu didedahkan dengan pendidikan mengenai keganasan rumah tangga dan cara menanganinya.