Berita Harian, 15 November 2002 - Ziauddin Sharuddin
Kerajaan mungkin terpaksa tunduk kepada tuntutan masyarakat yang mahu perogol kanak-kanak dikenakan hukuman mati sebagai balasan setimpal terhadap jenayah mereka.