Utusan Malaysia, 05 Ogos 2002
Langkah mengenakan hukuman lebih berat kepada pesalah sumbang mahram bukanlah jalan penyelesaian kepada masalah itu tetapi yang lebih penting ialah usaha meningkatkan kesedaran kepada orang ramai.