Utusan Malaysia, 05 Ogos 2002 - Rohani Mohd Ibrahim
Orang ramai menyokong penuh langkah kerajaan meminda Seksyen 376A Kanun Keseksaan yang membolehkan pesalah sumbang mahram dikenakan hukuman maksimum penjara 20 tahun.