Utusan Malaysia, 24 April 2002 - Norliza Abd. Rahman
Seorang cucu yang berusia 14 tahun menjadi mangsa terbaru kes sumbang mahram di negeri ini apabila dia mengadu dirogol oleh datuknya sendiri yang berusia 67 tahun, sehingga mengandung empat bulan.