Utusan Malaysia, 17 April 2002
Persatuan dan pergerakan wanita, termasuk daripada parti pembangkang diminta berganding usaha dan tenaga untuk membendung jenayah seks terhadap kanak-kanak, wanita serta gejala sumbang mahram yang semakin berleluasa sejak akhir-akhir ini.