Berita Harian, 16 April 2002 - Ziauddin Sharuddin
Seorang pekerja binaan berumur 41 tahun dijatuhkan hukuman penjara 12 tahun dan 12 sebatan oleh mahkamah sesyen di sini, hari ini, selepas mengaku bersalah merogol anak perempuan kandungnya berumur 12 tahun .