Utusan Malaysia, 12 April 2002 - Maznah Mohd. Arsad
Selepas menjadi mangsa sumbang mahram, tiga beradik yang menjadi mangsa rogol datuk dan bapa saudara sendiri kini diserang perasaan takut untuk tinggal dengan saudara mara atau keluarga angkat.