Berita Harian, 11 April 2002 - Misiah Taib dan Wan Esuriyanti Wan Ahmad
Kabinet mengarahkan supaya satu kajian dibuat bagi melaksanakan hukuman lebih berat terhadap pesalah kes rogol kanak-kanak dan sumbang mahram, dalam usaha membendung jenayah itu yang mencapai tahap membimbangkan.