Utusan Malaysia, 11 April 2002
Seorang senator hari ini menyangkal kenyataan Menteri Besar Perlis, Datuk Seri Shahidan Kassim yang mendakwa peningkatan kes sumbang mahram berpunca daripada peraturan berpoligami yang ketat.