Utusan Malaysia, 10 April 2002 - Marhaini Kamaruddin
Hukuman penjara maksimum seumur hidup perlu dikenakan terhadap pesalah sumbang mahram bagi menunjukkan sikap tidak bertolak ansur kerajaan terhadap pelaku jenayah terkutuk itu.