Berita Harian,10 April 2002 - Azmi Md Deros
Seorang lelaki dan anak tirinya yang bersekedudukan selama 18 tahun sehingga melahirkan empat anak berusia diantara sembilan hingga 17 tahun , mengaku salah melakukan sumbang mahram di Mahkamah Tinggi Syariah disini hari ini.