Berita Harian, 09 April 2002
Apabila seorang pelajar perempuan berusia 13 tahun di ipoh membuat aduan dengan mendakwa dirogol datuk, bapa, abangnya sendiri serta seorang rakan abangnya dan anak kepada pengasuhnya baru-baru ini, masyarakat heboh membincangkannya.