Berita Harian, 05 Februari 2002 - Amran Chik
Hukuman denda ratusan ringgit atau penjara beberapa tahun tidak memberi kesan mendalam berbanding seksa batin wanita ternoda apatah lagi oleh bapa atau saudara kandung.