Harian Metro,11 November 2001 - Norhazifah Shamsuddin
Hasil kajian yang dilakukan peliwat lebih tertarik dengan kanak-kanak belum baligh kerana mereka tidak memahami akibat perbuatan yang dilakukan itu adalah satu jenayah.