Berita Harian, 16 Februari 2000
Kerajaan Indonesia tidak akan menghalang kemasukan rakyatnya ke negara ini untuk mencari pekerjaan, terutama sebagai pembantu rumah walaupun ada di antara mereka didera majikan masing-masing.