Utusan Malaysia, 7 Mac 2000 - Norjimi
Kusiah Manijan, salah seorang pembantu rumah dari Indonesia mengalami kecederaan parah dan tengkorak kepalanya retak selepas dipukul oleh isteri majikan dengan seketul batu.