Kenangan abadi selamat pengantin baru [ VCD MTV karaoke dengan vocal original - Hail Amir; P. Ramlee; Saloma; Sweet September; Uji Rashid (EMI (Malaysia) Sdn Bhd, 2010)
General viewing for all ages (U)