Solat Jamaq dan Qasar 3 [ - Badrul Amin Baharom
Mengandungi permulaan dan tempat bermusafir,pendapat 4 mazhab,uzur yang membolehkan jamaq,haji dan umrah,solat dalam kapalterbang dan soalan serta kemusykilan