Solat Jamaq dan Qasar 4 [ - Badrul Amin Baharom
Mengandungi kemusykilan dan soalan tip musafir,lafaz niat mandi musafir,doa Rasullah SAW apabila berangkat,doa meninggalkan rumah,doa menaiki kenderaan dan doa ketika sampai